Какво трябва да знаете за плуването с вашето бебе

СнИмКа с МаМа и ТаТи

Има ли нещо по-мило и незабравимо от снимка на малкото Ви съкровище във водата?!

Ако искате да запомните това чувство завинаги, сега имате тази възможност с новата ни услуга – „СнИмКа с МаМа и ТаТи“. Заявете вашето желание по имейл или телефон

ПрОдУкТи

Желаете ли да добавите някой от нашите продукти – кърпи, шапки, бандани ленти, пончо за деца и възрастни, тениски – ликри за басейн, раници за плуване тип мешка, чанта за пазар. Памперсите за многократна употреба, които се произвеждат от български производител, могат да бъдат закупени на рецепцията на всеки един от басейните. Очаквайте скоро възможност за закупуване оттук.

ПоДаРъЧнА КаРтА – ВаУчЕр

Подарете безценно преживяване във водата! Вече има възможност да закупите подаръчна карта за новородено бебе, любимо дете или семейство, за да се насладят на приключенията във водата. Подходящ подарък за новородени, бебета и деца с техните родители. Пратете ни техните имена, избраната сума на подаръка, а ние ще ви я изпратим онлайн.

И още…

  • За заниманията са ви нужни памперс за многократна или еднократна употреба ( попитайте на рецепцията на нашите басейни за специалните памперси за многократна употреба в 3 размера), бански, хавлия, шапка, джапанки и чанта, пълна с усмивки и много настроение.
  • Заниманията са с продължителност около 30 минути до 12-месечна възраст, около 45 минути за над 12 месечна възраст, като винаги се има предвид физическото и емоционално състояние на двойката родител – дете.
  • Важно е да се излезе преди да се е появила преумора и глад, която се проявява с усилено търкане на очите, смучене, вялост и понякога плач и раздразнителност.
  • Записването може да се извършва не по-рано от 10 дни преди самото занимание.
  • Преди занимание е задължително изкъпването под душ с топла и хладка вода, за да не бъде рязка температурната разлика за децата и да се измият кремовете и мазилата за предотвратяване реакция на кожата и водата