Какво трябва да знаете за плуването с вашето бебе

Защо

Подобрява се мускулният тонус, издръжливостта и силата. Подобрява се координацията, баланса и кръвообращението. Развива се увереност и самочувствие, като децата имат по-добър и спокоен сън.

Как

Обучението е процес, а не продукт – случва се със скоростта на детето, когато е отворено, спокойно и готово. Ние преподаваме любов към водата. Всичко е една игра, в която печелят и децата, и родителите.

Подаръчна карта – Ваучер

Има възможност да закупите карта за любимо дете и семейство, за да се насладят и те на заниманията във водата. Подходяща е за деца и техните родители от 3-4 месеца до 3-4 годишна възраст.

И още…

  • За заниманията са ви нужни памперс за многократна или еднократна употреба ( попитайте на рецепцията на нашите басейни за специалните памперси за многократна употреба в 3 размера), бански, хавлия, шапка, джапанки и чанта, пълна с усмивки и много настроение.
  • Заниманията са с продължителност около 30 минути до 12-месечна възраст, около 45 минути за над 12 месечна възраст, като винаги се има предвид физическото и емоционално състояние на двойката родител – дете.
  • Важно е да се излезе преди да се е появила преумора и глад, която се проявява с усилено търкане на очите, смучене, вялост и понякога плач и раздразнителност.
  • В случай на закъснение поради някаква причина,, ви препоръчваме да изчакате следващата група без да се мокрите, за да може ви обърнем достатъчно внимание и да не прекъсваме заниманието на групата.
  • Преди занимание е задължително изкъпването под душ с топла и хладка вода, за да не бъде рязка температурната разлика за децата и да се измият кремовете и мазилата за предотвратяване реакция на кожата и водата